Opening
Vrijdag 2 juli om 16 -18 uur staat de OPENING van de expositie “De boeien los” gepland. Het is de eerste feestelijke opening na de versoepeling van de corona regels. Ontzettend fijn om weer mee te maken. Dat vinden de gasten ook. De opening is goed bezocht, de gesprekken zijn gezellig, de hapjes en drankjes (van Tjaarda Oranjewoud) zijn heerlijk, de speech van Randolph is interessant.
Done and to do
Hij memoreert waar zij in de afgelopen tijd mee bezig waren  en onthult wat de toekomstplannen zijn. (o.a. het kunstzinnig restauratieproject Zaailand met een wandschildering van 12 x 3 m., de plafondschildering in de museumkerk van Jan van Loon te Assen, in samenwerking met masterstudenten van de Klassieke Academie).
-Dit jaar wordt een Wild Art Dinner gehouden met als thema de jacht. Het zal een kunstzinnige mix worden van heerlijke gerechten en wijnen, thematische kunst gemaakt door Randolph en Gabriëlle, muziek en andere kunstuitingen.
-Verder wordt gewerkt aan een Art Dinner in 2022 in Lauswolt met als thema de ikonen uit de Friese geschiedenis. Dit is in samenwerking met o.a. regisseur Steven de Jong. Ook dit is weer een multimedia event met kunst als centrum. Grutte Pier is een van die ikonen.
-Randolph onthult het thema van de volgende expositie: Jan Mankes. Hij wandelde vaak langs de Woudsterweg en maakte er schilderijen over. De galerie sluit aan bij activiteiten uit de omgeving.

‘De boeien los”
loopt van 2 juli tot en met 29 augustus 2021. Galerie Autrevue toont een prachtige expositie met schilderijen van Svetlana Tartakovska en Jantien de Boer (uit eigen collectie), en veel nieuw werk van Rein Pol, Jan van Loon, Marein Konijn, Gerrit de Vries, Gabriëlle Westra, Randolph Algera, Heleen Kater.
Tevens is als kennismaking al werk te zien van de kunstenaar Jannes Koetsier, die binnenkort ook werk exposeert in de galerie. En als je geluk hebt zie je de galeriehouders live werken aan de wandschildering voor In de Brouwerij aan het Zaailand te Leeuwarden.