Betsy Wierda – ze is opgegroeid in Noordwolde, bij de start van haar gezinsleven werd Heerenveen haar thuishaven en dat is het nog steeds. Ze is werkzaam geweest in het bedrijfsleven en in de zorgsector. Door veel te reizen heeft ze mooie momenten mogen ervaren, en veel kunnen zien, waaronder ook veel exposities van kunst. Van jongs af aan schildert ze al, op latere leeftijd heeft ze lessen gevolgd. Met mijn eigen schilderijen heeft ze een aantal keren geëxposeerd. Kunst leeft en het blijft eeuwig. Om als gastvrouw bij Autrevue mensen met interesse in kunst te mogen ontvangen en rond te leiden brengt haar veel positiviteit.

Eef Rouwendal – na 40 jaar als psychotherapeut in de geestelijke gezondheid werkzaam te zijn geweest, heeft zij nu tijd voor andere dingen die altijd haar interesse hebben gehad, zoals sport, fietsen, muziek, kunst en talen. Vrijwilliger zijn bij de galerie is hierop een mooie aanvulling.

Fred Dresia – geboren op het eiland Java in Indonesië. Getogen in Gorredijk, waar hij een fantastische jeugd heeft gehad. Van jongs af aan ging zijn interesse uit naar tekenen, schilderen en kunst in het algemeen. Bijna 40 jaar werkzaam geweest als onderwijzer in Lippenhuizen, Beetsterzwaag en Terwispel.  Hij is veel te vinden in de natuur. Zo heeft hij een jachtveld in Katlijk. Op dit ogenblik is hij gastheer in Galerie Autrevue.

Griet Westra
was bijna 35 jaar docente Nederlands (MAEd) aan een grote scholengemeenschap. Nu is ze af en toe gastvrouw in Galerie Autrevue. Ze vindt het fijn mensen enthousiast te vertellen over de kunstwerken. Ze houdt zich ook bezig met de public relations: de socials, website, correspondentie, flyers, posters en wat verder maar nodig is. Kunst verrijkt haar leven!

José van den Ende-Klerk
danken wij hartelijk voor haar inzet van de afgelopen tijd. We hopen haar regelmatig terug te zien als bezoeker. Haar opleiding was bijzonder geschikt voor de functie van gastvrouw in de galerie. Ze was docent Kunstvakken en Culturele Kunstzinnige Vorming (CKV) in het V.O. Na haar docentenopleiding in Rotterdam studeerde ze “Commercial arts”  aan de Silvermine Kunstacademie (New York). Ze was ook jaren werkzaam in de reclame. Na een Bachelor Tekenen aan de NHL, behaalde ze een Master Kunst Educatie aan de Hanze Hogeschool te Groningen.